Wij zijn Bituma
Dakbedekkingen

De beste en betrouwbaarste partij voor alle werkzaamheden op en rond uw dak.

Over Bituma
Dakbedekkingen

“Lever het dak op, alsof het je eigen huis is”

Bituma dakbedekkingen bv is ontstaan vanuit een fusie van twee bedrijven: Totaalonderhoud Herber en Onderhoudsbedrijf Van der Heijden. Beide bedrijven waren ervan overtuigd dat door het leveren van kwaliteit de bedrijven zouden gaan groeien. De groei was echter zo enorm, dat wij als onafhankelijke bedrijven het aantal opdrachten en aanvragen niet meer aan konden. Door te fuseren hebben wij meer flexibiliteit en mogelijkheden gecreeërd waardoor wij nu in staat zijn om nóg meer mensen te helpen aan een mooi, goed en waterdicht dak. 

Neem eens een kijkje bij onze projecten pagina of onze google reviews die wij  hebben opgebouwd. U zult zien dat het niet alleen loze woorden zijn, maar dat wij woord bij daad voegen als het gaat om leveren van kwaliteit en service.

Kwaliteit

Wij beoordelen uw dak alsof het om ons eigen pand gaat. Wij leveren het project dan ook op alsof het om ons eigen pand gaat. Door deze benadering van uw project gecombineerd met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor het leveren van kwaliteit.

Service

Goed advies, goede nazorg, spoed- en noodreparaties, etc. zijn voor ons net zo belangrijk als het perfect opleveren van een project.

Betaalbaar

Wij zullen altijd op zoek zijn naar de meest voordelige oplossing voor uw probleem, zonder dat wij hierbij de kwaliteit uit het oog verliezen. Wij zoeken naar de laagste prijs, voor de beste oplossing van uw probleem.

Onze projecten

Wat onze klanten vinden

Zeer te spreken over communicatie en werkwijze van Bituma. Meerdere opties besproken voor het vervangen van ons oude bitumen dak, isolatie en dakconstructie. Uiteindelijk heeft Bituma zelfs contact opgenomen met de brancheorganisatie voor advies, hierdoor de beste optie kunnen kiezen qua prijs en kwaliteit. Enkele dagen na afronding van de werkzaamheden nog een inspectie/na controle gedaan door Bituma wat ook weer vertrouwen geeft. Het resultaat ziet er goed uit, wij zijn zeer tevreden.
Arjan R.
Arjan R.
14:49 21 Apr 23
Afgelopen januari hadden we last van stormschade. Gelukkig kon Jan snel langskomen en heeft ons dak geinspecteerd. Na een noodreparatie is dit later hersteld. Dank
J.D. J.
J.D. J.
15:15 06 Mar 23
Bij lekkage van het dak kon ik op heel korte termijn een afspraak plannen voor inspectie van het probleem. Ondanks zijn kerstvakantie wilde hij een afspraak maken.Direct een heldere offerte ontvangen en een vervolgafspraak kunnen plannen.Ivm verwachte regen aan het einde van de dag kwamen ze met 3 man extra om het werk voor de buien klaar te kunnen hebben. Heel hard doorgewerkt, op tijd klaar voor de buien én alles weer netjes achter gelaten.Kortom, ik ben heel tevreden!
Irma S.
Irma S.
16:17 12 Jan 23
Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Bituma. We hadden met spoed 2 nieuwe daken op de dakkapellen nodig. Jan is een eerlijke en betrouwbare man. Hij kwam gelijk kijken. Jan adviseerd goed wat er nodig is en gedaan moet worden. De prijs word zo aan de keukentafel uitgerekent en de klus word uitgebereid besproken. Duidelijke en fijne communicatie. Komt afspraken na, is op tijd en vriendelijk. Ze werken netjes en schoon. Kortom, dik tevreden! Voor een volgende klus bellen wij zeker weer met dit bedrijf!
Sharon van den H.
Sharon van den H.
11:20 23 Jun 22
Ik heb Joep & Co eerder al ingehuurd voor het vervangen van het golfplatendak van mijn berging voor een plat dak en dat was zo goed bevallen dat ik ze ook heb ingeschakeld voor de reparatie van mijn dakkapel.De schade was, naar verwacht, groter dan aanvankelijk te zien was maar daar is goed op gehandeld en alles in goed overleg opgelost.Communicatie verloopt goed, afspraken worden nagekomen en gewoon vriendelijke mensen. Ik hoop ze voorlopig niet meer nodig te hebben, maar als er weer dakschade is bel ik ze zonder twijfel weer.
Mark S.
Mark S.
07:05 18 May 22
Na melding van een daklekkage in onze aanbouw is Jan al snel ter plaatse gekomen. Hij zag al vlug wat er aan de hand was en een afspraak werd gepland. Bij aanvang van de werkzaamheden kwam er helaas nog meer bij kijken, maar dankzij goed advies en snel schakelen werd ons dak inclusief de gehele constructie vakkundig gemaakt. Jan&Joep werken met een zeer goed team en ook de communicatie naar ons toe was erg goed en duidelijk. Dikke pluim voor deze dakdekkers. Word zeker aangeraden.
Rik G.
Rik G.
17:38 10 Mar 22
Door de storm waren er dakpannen van het dak gewaaid. Gevolg lekkage op meerdere plaatsen. Na een calamiteiten telefoontje op zondag waren de jongens snel ter plaatse. Zij hebben zeer snel en vakkundig een noodreparatie uitgevoerd.
Anja van de W.
Anja van de W.
08:56 21 Feb 22
Na stormschade zeer snel langs gekomen voor reparatie dak. Vriendelijk en helder betreft prijs. Top!
Ellen
Ellen
16:45 19 Feb 22
We hadden lekkage aan de dakkapel op zolder en in de garage. Bituma kwam snel langs voor inspectie en advies. Met foto’s is aangetoond dat de dakbedekking niet goed meer was. Dezelfde dag kwam de offerte voor het vervangen van de bedekking van 3 platte daken inclusief isolatie. Het bedrijf dacht goed mee in het aanscherpen van de prijs. De reparatie kon snel beginnen en is efficiënt uitgevoerd. Kortom Bituma is een slagvaardig bedrijf, vakkundig, met correcte medewerkers en een heldere uitleg van de werkzaamheden!
Renee H.
Renee H.
12:33 13 Feb 22
Ik heb Bituma een schoorsteen laten verwijderen en het gat weer laten dicht leggen. Dit is geheel volgens verwachting uitgevoerd. Ook hebben ze de nokvorsten zoals afgesproken vastgelegd. Tijdens de werkzaamheden zagen ze ook nog een paar dakpannen die kapot waren. Ik had er nog een aantal liggen dus hebben ze deze gebruikt om meteen de gebarsten pannen te vervangen. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en alles is schoon opgeleverd. Al met al een top service.
Richard M.
Richard M.
13:25 13 Jan 22
Bituma heeft in onze binnenstadswoning allerlei dakwerkzaamheden uitgevoerd: schuin dak gerenoveerd, drie platte daken (60 m2) vervangen en 30 meter dakgoot vernieuwd. Een grote en complexe klus (door diverse aanbouwen en verbindingen met meerdere buren) die prima is uitgevoerd. Vakwerk! Erg prettig dat je vooraf een duidelijke offerte krijgt en achteraf een uitstekende service. Wij vonden het ook erg belangrijk dat Bituma met prettige mensen werkt, voor wie geldt: afspraak is afspraak. En als je vragen hebt, krijg je een duidelijk antwoord. Al met al bellen wij de volgende keer dit bedrijf weer als we een dakprobleem hebben!
Margret V.
Margret V.
16:42 08 Jan 22
De afgelopen 2 dagen heeft dit bedrijf onze goten en regenpijpen vervangen. De mannen hebben keurig netjes werk geleverd. Na afloop van hun werkzaamheden de boel netjes achtergelaten. Mannen die hun vak verstaan en die wij ook bij Uw klussen aanbevelen. Marian en Hans
Hans P.
Hans P.
22:08 07 Jan 22
Een professioneel bedrijf , met vakmensen die uitstekend werk verrichten als het gaat om je dak te vervangen , heldere afspraken , duidelijke offerte , vakwerk op maat , goede communicatie vanaf eerste telefoontje tot de klus geklaard is ! Harde werkers die pas tevreden zijn als de klant tevreden is. Welnu , wij zijn zéér tevreden met ons nieuwe dak. Nieuwe dakpannen gelegd ,dakkapel voorzien van nieuwe bitumenlaag , schoorsteen opnieuw gevoegd en voorzien van nieuwe loodranden. Kortom , ons dak is weer als nieuw !!!!
Jaap V.
Jaap V.
21:25 05 Jan 22
Van een snelle offerte en snelle reactietijd op gestelde vragen tot en met de uitvoering van de geoffreerde werkzaamheden toe: wij zijn zeer tevreden.Elke dag keurig op tijd, vriendelijk en beleefde medewerkers, alle rommel werd opgeruimd en meegenomen, en het dak is niet alleen gerepareerd maar de dakkapel is nu ook geïsoleerd, de kapotte dakpannen zijn vervangen, goten zijn schoongemaakt én direct ook het dak van de carport gedaan. Meer service dan ik verwacht had. Joep en Jan denken met je mee. Dus blij mee! Succes met jullie nieuwe bedrijf, wij raden jullie zeker aan!
Sophie S.
Sophie S.
19:04 05 Jan 22
We hebben Bituma dakbedekkingen ingeschakeld na meerdere lekkages op verschillende platte daken. 2 daken zijn compleet met hout en isolatie vernieuwd, 1 dak is alleen een nieuwe laag bitumen overheen gelegd en het laatste dak was alleen een nieuwe afvoer plaatsen genoeg.Jan en Joep zijn komen kijken en we hadden gelijk een goed gevoel. Heel duidelijke uitleg, duidelijke afspraken, overzichtelijke offerte en perfecte uitvoering precies volgens afspraak. Zelfs de dakgoten zijn schoongemaakt zonder hier iets voor te rekenen. Uiteindelijk kregen we zelfs €50,- terug, omdat de isolatie in prijs was gezakt.Super bedrijf met super werknemers! Ik gun iedereen gasten als dit. Vakmannen en prettige lui om over de vloer te hebben.Bedankt!
Linda H.
Linda H.
16:36 05 Jan 22
js_loader

Vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw vragen en/of opmerkingen te beantwoorden.

Contact

Voor- en achternaam