Hellend dak

Dakpannen, iedereen kent ze. Het is nog steeds de meest voorkomende dakbedekking in Nederland. Uiteraard hebben wij verschillende specialisten bij Bituma die iedere dag klaar staan om u te voorzien van het juiste advies. Lees hieronder verder over de mogelijkheden!

Hellend dak

Dakpannen, iedereen kent ze. Het is nog steeds de meest voorkomende dakbedekking in Nederland. Ook daken die met dakpannen zijn bekleed hebben onderhoud nodig. De dakpannen kunnen breken, loodaansluitingen kunnen scheuren of loslaten, dakpannen kunnen los komen te liggen of er nestelen vogels onder uw dakpannen. Dit zijn allemaal veel voorkomende problemen in Nederland, laat uw dak daarom tijdig controleren en waar nodig repareren en voorkom zo onnodig hoge kosten door schades die ontstaan na lekkages.

Wij zijn gespecialiseerd in:

1. Onderhoud van uw hellend dak

2. Renovatie van uw hellend dak

3. Nieuwbouw van uw hellend dak

Wilt u deze of andere werkzaamheden aan uw pannendak uit laten voeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beste kwaliteit

Vele jaren ervaring

Gecertificeerde dakdekkers

Repareren, renoveren of nieuwbouw?

Op al deze vlakken zijn wij gespecialiseerd, maar wat is nu eigenlijk voor u interessant? 

Onderhoud

Onderhoud aan uw hellende dak is een ontzettend breed begrip. Denk hierbij aan het opnieuw stormvast en waterdicht maken van de nokvorsten, het vervangen van kapotte dakpannen, schoorsteenrenovaties, lood- en zinkwerkzaamheden op het dak , onderhouden van dakkapellen, herstellen van dakramen, etc. “Onderhoud” vat eigenlijk samen wat er nodig is om de levensduur van uw dak zo lang mogelijk te laten zijn en de kans op schades door eventuele lekkages te minimaliseren.

Renovatie

 Bij een renovatie van het dak worden grote delen van het dak compleet vernieuwd. Toch is renovatie ook nog een vrij breed begrip. Het kan namelijk zijn dat alleen de dakpannen worden vervangen, maar in sommige gevallen is het noodzakelijk om ook al het houtwerk of zelfs dragende balken te vervangen. Laat uw dak tijdig controleren op eventuele gebreken om te voorkomen dat er lekkages ontstaan en u onnodig hoge kosten voor uw kiezen krijgt door schades die ontstaan n.a.v. deze lekkages.

Nieuwbouw

Als er muren en/of staanders staan, dan kunnen wij het dak bouwen. Van dragende constructies tot enkel het plaatsen van dakpannen, wij kunnen het allemaal en vanzelfsprekend ook bij nieuwe gebouwen. Mocht u vragen hebben of advies nodig hebben over het dak van uw nieuwbouwproject, neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij kunnen u altijd voorzien van advies en u te woord staan om antwoorden op al uw vragen te geven.