Diensten

Onderstaand kunt u lezen met welke werkzaamheden wij u kunnen helpen. Staat uw klus er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Plat dak

Onze dakdekkers voor platte daken zijn gespecialiseerd in het repareren, renoveren en het opbouwen van platte daken. Wij vinden dan ook altijd de juiste oplossingen en mogelijkheden voor uw wensen betreffende uw dak.


Hellend dak

Onze dakdekkers voor hellende daken werken met alle typen dakpannen en dakbedekkingssystemen. Neem contact met ons op als u de mogelijkheden wil weten voor úw dak. Uiteraard verhelpen wij ook daklekkages.

Groendak

Door de plaatsing van een groendak verlengt u de levensduur van uw platte dak tot wel 50 jaar. Tevens werkt het groendak verkoelend in de hete zomers en is het goed voor de biodiversiteit. Een groendak is dus ideaal als u kiest voor duurzaamheid. Wij ontzorgen u van A tot Z bij de aanleg van een groendak..


Plat dak isoleren

Wij zijn specialisten op het gebied van isoleren van platte daken. Welke eisen worden er gesteld, welke mogelijkheden zijn er voor u, waar moet u aan voldoen om recht te hebben op subsidies? Wij weten er alles van en adviseren u graag. Neem contact op om een goed en betrouwbaar advies te ontvangen van één van onze isolatie-specialisten..

Vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw vragen en/of opmerkingen te beantwoorden.

Contact

Voor- en achternaam